hits

Siste innkjøp!

God morgen!

Jeg lovet meg selv at jeg skulle slutte med impulskjøp.... Eh ja det varte ikke særlig lenge! Det første jeg gjør etter jeg har sagt det er å gå forbi mange forskjellige butikker å stuper inn å handler masse dritt jeg ikke trenger ( ikke sånn egentlig) men anyways, jeg kjøpte meg en kjempe søt veske, en behagelig bukse og matchende genser samt en god og varm strikkejakke! Dette var da kun på den ene butikken ( som sagt jeg var innom en del) jeg kjøpte også en ny contourestick, kost, og highlight. Men det jeg er mest fornøyd med er rett og slett vesken! Den er så søt, og jeg elsker hele utseende på den.. Jeg elsker at den akkurat har plass til lommebok,telefon, lipgloss og en boks snus! Slenger ut et bilde av den da jeg ikke klarer å holde den for meg selv haha!

Nå sitter jeg egentlig å gjør meg klar til sverigetur for første gang på lenge! Gleder meg så mye, jeg skal hamstre godteri og snus haha. Men hvem vet, kanskje jeg kommer over noe annet å vise dere?

2 kommentarer

You're littlesister ♡

13.01.2018 kl.07:46

Shopoholiker! 😂❤

makeupfrk

13.01.2018 kl.07:57

You're littlesister ♡: i know, and i love it baby ??????

Skriv en ny kommentar

makeupfrk

makeupfrk

22, Ullensaker

Frøken på 22. Bor på Jessheim. Mote, makeup og hår er min store lidenskap. Ved henvendelser: Siljelouisebidtnes@gmail.com

Kategorier

Arkiv